Hvad tilbyder Leif Vesterlund ApS?

Vi tilbyder revision af mindre og mellemstore aktie-og anpartsselskaber samt mindre andelsboligforeninger.

Vi tilbyder også bogføring, lønadministration, momsregnskab, perioderegnskaber, årsregnskaber, skatteopgørelser, budgettering, fornuftig skatterådgivning, vejledning i omstrukturering og generationsskifte.

Revisionsfirmaet Leif Vesterlund er et godkendt revisionsanpartsselskab og er derfor underlagt tilsyn af Revisortilsynet. Vi er medlem af FSR – danske revisorer, der er revisorernes største brancheforening med 6.000 personmedlemmer, og som repræsenterer 800 medlemsvirksomheder.

Leif Vesterlund ApS!

Tager du din virksomheds drift alvorligt, så kræver den din fulde opmærksomhed. Brug din egen tid optimalt, og lad os tage ansvaret for at holde øje med din økonomi.

Hos Leif Vesterlund er vi eksperter i at rådgive dig om de løsninger, der vil give din virksomhed de største økonomiske fordele. I mere end 40 år har kunder fra Odense og resten af Fyn sat pris på den tryghed og omhu, de oplever hos os.

Du får rådgivning, som har fokus på at give dig størst mulig fordel ud af de gældende regler – men vi går aldrig over grænsen.

Ønsker du at slippe for frustrerende, økonomiske overraskelser, så gør det til vores ansvar at læse udviklingen i dine tal og tage hånd om nedgangstider og succes i rette tid. Du står ikke alene med dine beslutninger om tilpasninger og udvidelser, når du har din revisor fra Leif Vesterlund med på holdet.

Typisk er vores kunder alt fra mindre og mellemstore aktie-og anpartsselskaber til privatejede virksomheder og mindre andelsboligforeninger.

Bestem selv, hvor stor en del af virksomhedens økonomiopgaver, Leif Vesterlund skal håndtere. Sørger du for fakturering og betaler dine regninger selv, ordner vi gerne resten lige fra bogføring til skatterådgivning og generationsskifte. Vi gør det til tiden, vi gør det rigtigt, og vi gør det let og trygt for dig.

Hos os får du et revisorfirma, der kombinerer traditionelle værdier som punktlighed, omhu, ærlighed, tillid, service og engagement.

Er det vigtigt for dig at have orden i din økonomi og dine regnskaber fremover, så kontakt os for en snak. Aftal et gratis og uforpligtende møde, hvis du mangler et revisorfirma, hvor du får et tæt samarbejde med din egen personlige revisor og en revisorassistent.

Ring til os og aftal et møde på tlf. 65 96 33 05.

error: Content is protected !!